Kerst 2020

Kerst is het feest van samen zijn: mensen met elkaar en God die bij mensen komt. Door de huidige COVID-19 pandemie is dit jaar alles anders en zal ook de kerstviering anders zijn. Toch willen we met de kerken in Enschede graag samen met jou kerst vieren, omdat we het in deze tijd extra belangrijk vinden om met elkaar verbonden te zijn. En omdat we geloven dat Jezus juist ook in deze tijd dichtbij wil zijn: dichtbij ons, dichtbij jou.

Daarom organiseren we op kerstavond en op 1ste kerstdag een kerstviering: samen vieren we dat Jezus er is! Of je nou elke week een kerkdienst bezoekt, alleen met kerst een viering bijwoont of meer wil weten over de boodschap van kerst, voel je welkom bij ons. We vieren kerst graag samen met jou!

Welkom bij onze online interactieve kerstavondviering

Donderdag 24 december om 19:30 uur

In een samenwerking van buurthuis Hiernaast, de Lasonderkerk, Stadskerk de Verbinding en de Maranathakerk organiseren we een interactieve online kerstviering op kerstavond. Laat je inspireren door het kerstverhaal, de mooie gesprekken en muziek. Om samen het kerstgevoel te hebben, staan er tijdens deze kerstviering kerstpakketjes centraal die we samen zullen uitpakken, ieder op zijn eigen plek. Live te volgen op 24 december om 19:30 uur via: YouTube Stadskerk de Verbinding

Vraag ook een kerstpakketje aan!

Je kunt hier een gratis kerstpakketje bestellen, maar het is niet verplicht. Ook zonder kerstpakketje ben je van harte uitgenodigd om mee te kijken via YouTube en kan je genieten van een mooie kerstviering. We hopen je online te mogen ontmoeten!

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent en of je wel of niet lid bent van een kerk, we hebben voor iedereen een kerstpakketje die we persoonlijk bij je thuisbezorgen. Wil je graag een kerstpakketje bestellen voor jezelf, je gezin, buren of familie om tijdens de kerstavondviering uit te pakken?

De kerstpakketjes kunnen besteld worden t/m 18 december 2020.

Wie nodig jij uit om samen deze Kerstavond te beleven?