We willen graag dat zoveel mogelijk gemeenteleden hun talenten en capaciteiten inzetten voor Gods gemeente. Er is genoeg te doen en iedereen is welkom!

Ziet u niet direct een leuke taak, maar wilt u wel graag iets doen? Neem dan contact op met de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we gaan samen op zoek naar een passende taak.

 

Leiding kinderdiensten

  • Taak: Eén keer in de zes weken leiding geven aan de kinderdienst op zondagmorgen. Met de kinderen ga je tijdens een deel van de kerkdienst een eigen programma doen. Denk aan samen bidden, het vertellen van een bijbelverhaal, hier samen over doorpraten en afhankelijk van de leeftijd met een (creatieve) verwerkingsopdracht aan de slag. De inhoud van de kinderdiensten bereidt het Platform Jeugdwerk voor.
  • Talent en tijd: Leiding geven aan de kinderdienst kost je twee dagdelen in de zes weken: voorbereidingstijd en op een zondagmorgen de uitvoering. Vier keer per jaar is er een vergadering voor het maken van praktische afspraken en het opdoen van inspiratie. Eén keer per jaar eten we met iedereen die zich inzet voor het jeugdwerk samen. Zo leer je de andere leiding goed kennen.
    Je moet hart hebben voor kinderen en hen willen helpen om Jezus beter te leren kennen, om mee te doen met de leiding kinderdiensten. Enige creativiteit en organisatietalent komt ook goed van pas. Je hoeft zelf geen kinderen te hebben. Er is ook geen leeftijdsgrens. Wil je graag meedoen met de leiding kinderdiensten? Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.