U kunt op verschillende manier betrokken raken bij onze kerk: als bezoeker, gastlid of gewoon lid.

Bezoeker

Op bezoek komen mag altijd! Af en toe, iedere week of gewoon een keertje. Lijkt het u interessant een keer een kerkdienst mee te maken, of ben je benieuwd hoe wij als gemeente zijn? U bent van harte welkom!

Heeft u daarover vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze predikant. Zij kunnen eventueel extra informatie geven over onze gemeente om kennis te maken.

Gastlid

Wilt u regelmatig deelnemen aan activiteiten, maar heeft u (nog) geen geloofsbeslissing genomen of is een volwaardig lidmaatschap nog een stap te ver? Dan kunt u gastlid worden van onze kerk.

Wij heten u dan graag als gast welkom in onze gemeente zodat gemeenteleden u ook leren kennen, en houden u actief op de hoogte van alle activiteiten. Ook kunt u bijvoorbeeld meedraaien in één van de wijkkringen, zodat u kunt wennen aan de gemeente. Het gastlidmaatschap verplicht tot niets en is eenvoudig op te zeggen. Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden als gastlid door een mail te sturen naar onze predikant.

Leden

De meest nauwe vorm van betrokkenheid bij onze kerk is het gewone lidmaatschap. Wilt u lid worden? Hier leggen we uit hoe u lid kunt worden van de NGK Enschede en wat we van onze leden verwachten.